
22 Ağustos 2021 14:04
Millî Eğitim Bakanlığına bağlı pansiyonlarda kalan öğrencilerin daha iyi hizmet alabilmeleri için 5 bin 872 yeni aşçı ve yardımcı destek personeli alınacak.
Yüz yüze eğitim öncesinde tüm okul ve kurumlarda insan kaynakları ve alt yapıya dair çalışmalar yapıldığını, varsa eksikliklerin giderildiğini belirten Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, konuya ilişkin değerlendirmesinde şunları kaydetti:
"Bakanlık olarak tüm önlemlerimizi alıp 6 Eylül'de tüm kademe ve sınıf seviyelerinde eğitime başlayacağız. Tüm illerimizle koordineli bir şekilde gerekli önlemleri aldığımız gibi il ve ilçelerimize finansman desteklerimizi de gönderdik. Bu süreçte özellikle pansiyonlarımızın personel ihtiyacı ön plana çıkmıştı. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle 5 bin 872 yeni aşçı ve yardımcı destek personeli ihdas edildi. Sayın Cumhurbaşkanımıza eğitimin kalitesini artırmak için sağladığı destekler dolayısıyla şükranlarımı sunuyorum. Pansiyonlarda kalan tüm öğrencilerimizin kaliteli bir eğitim almaları ile sağlıklı ve dengeli beslenmeleri için gerekli her türlü tedbiri alıyoruz. 6 Eylül itibarıyla tüm hazırlıkları tamamlamış olarak tüm okullarımızda yüz yüze eğitime başlayacağız inşallah."
Güncel Haberler
BAKAN YUSUF TEKİN, "MUHARREM AYI LOKMA SOFRASI"NDA GENÇLERLE BULUŞTU
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İstanbul Adile Sultan Kasrı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulunda düzenlenen "Genç Canlarımızla [...]
05 Temmuz 2025 07:29
BAKAN TEKİN, CUMHURBAŞKANLIĞI EĞİTİM VE ÖĞRETİM POLİTİKALARI KURULU ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
04 Temmuz 2025 21:47
ÖĞRETMENLER İÇİN YAPAY ZEKÂ DESTEKLİ EĞİTİM REHBERİ HAZIRLANDI
Öğretmenlerin yapay zekâ araçlarını sınıf içi uygulamalarda etkin kullanabilmesi amacıyla "Yapay Zekâ ve Eğitim: Öğretmenler [...]
05 Temmuz 2025 12:14
BİLSEM BİREYSEL DEĞERLENDİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI
2024-2025 eğitim öğretim yılı Bilim ve Sanat Merkezleri (BİLSEM) öğrenci tanılama ve yerleştirme süreci kapsamında [...]
04 Temmuz 2025 16:00