
09 Nisan 2020 13:44
Uzaktan eğitim ile öğrencilere eğitim desteği vermeye devam edilirken, her gün bir yenilikle hizmet çeşitliliği de artırılıyor.
Bu kapsamda, liselerin tüm sınıf seviyelerinde birinci döneme ait müfredat ve kazanımları kapsayan 490 sorudan oluşan Soru Destek Paketi yayımlandı.
Soru Destek Paketine MEB Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün web sitesinden "http://odsgm.meb.gov.tr/" erişilebilecek.
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Öğrencilerimizin aldığı uzaktan eğitimin kalitesini artırmak için destek çeşitliliğimizi her geçen gün artırıyoruz. Örneğin LGS'ye girecek 8'inci sınıf öğrencilerimize destek olmak için ayda bir örnek soru kitapçığı yayımlıyorduk. Bu süreçte ayda iki örnek soru kitapçığı yayımlamaya başladık. Şimdi de lise öğrencilerimizin birinci döneme ait derslerini gözden geçirmelerine destek olmak için 9, 10, 11 ve 12'nci sınıf birinci döneme ait derslerin müfredat ve kazanımlarını kapsayan 490 sorudan oluşan soru destek paketini bugün öğrenci ve öğretmenlerimizin kullanımına sunduk. Önümüzdeki haftalarda yeni sürprizlerimizle bu desteklerin çeşitliliğini artıracağız."
Soru Destek Paketine ulaşmak için tıklayınız
Güncel Haberler
BAKAN YUSUF TEKİN, "MUHARREM AYI LOKMA SOFRASI"NDA GENÇLERLE BULUŞTU
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İstanbul Adile Sultan Kasrı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulunda düzenlenen "Genç Canlarımızla [...]
05 Temmuz 2025 07:29
BAKAN TEKİN, CUMHURBAŞKANLIĞI EĞİTİM VE ÖĞRETİM POLİTİKALARI KURULU ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
04 Temmuz 2025 21:47
ÖĞRETMENLER İÇİN YAPAY ZEKÂ DESTEKLİ EĞİTİM REHBERİ HAZIRLANDI
Öğretmenlerin yapay zekâ araçlarını sınıf içi uygulamalarda etkin kullanabilmesi amacıyla "Yapay Zekâ ve Eğitim: Öğretmenler [...]
05 Temmuz 2025 12:14
BİLSEM BİREYSEL DEĞERLENDİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI
2024-2025 eğitim öğretim yılı Bilim ve Sanat Merkezleri (BİLSEM) öğrenci tanılama ve yerleştirme süreci kapsamında [...]
04 Temmuz 2025 16:00